Een jas, waar je nog jaren plezier van hebt

Zoek je een lekker warme winterjas? Dan is de canada goose jas een goede optie.

Dit merk is al jaren geleden opgericht in Canada, Toronto om precies te zijn.

De productie van de winterjassen begon in de jaren 80 onder de naam Snow Goose. Dit was al een merk in Europa, waardoor de naam moest worden veranderd. De naam werd veranderd in Canada Goose. Deze naam is tegenwoordig heel bekend, wanneer we praten over winterjassen. Het is een super populair merk, waarvan het logo snel herkent wordt.

Het logo zit op de bovenarm en wordt gevormd door een cirkel met de Noordpool en symbolen van Canada. Wat maakt deze jassen zo populair?

De jas is handgemaakt met een voering van zacht dons. Op die manier heb je een warme zachte jas in de winter.

Belang van jas met kwaliteit

Het is belangrijk om een jas van goede kwaliteit te kiezen. De jas zal dan lekker zitten en hierdoor kun je je goed bewegen in de jas. Daarnaast zal de jas je warm houden tijdens de winter. Dat is natuurlijk wel het doel van de jas!

Naast het warm houden en de bewegingsvrijheid van de jas, is het belangrijk dat de jas ook lang meegaat. Een goede jas kun je zo vaak dragen als je zelf wilt en gaat jaren mee. Hierdoor hoef je niet constant nieuwe jassen te kopen en heb je genoeg aan één winterjas. De jas zal minder snel kapot gaan als je een jas hebt van goed materiaal. Wat houdt dit nou precies in? Zoek een jas die wel tegen een stootje kan en, waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Dat is zeker de moeite waard!

De bekende strip met merk

Een bekende winterjas is ook wel de woolrich winterjas. Deze jas heeft een strip met klittenband die aan de kraag zit, waar Woolrich opstaat. Deze kun je ook voor de rits plaatsen, waardoor het zichtbaar is voor degene voor je.

Wil je jas iets netter maken? Dan kun je hem ook onder de muts plaatsen, waardoor het merk minder snel zichtbaar zal zijn. Hierdoor oogt de jas iets zakelijker.

Deze strip zit niet bij elke jas. Sommige jassen hebben het merk op de zijkant van de linkerschouder. In de naar aan de rechterkant van de jas is er ook klein stukje van het logo in het rood geplaatst. Dit kleine detail in de jas mag ook zeker niet missen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *