Tuinkabouters zijn terug van weggeweest

Veel mensen vinden, of eigenlijk vonden, tuinkabouters wat suf. Alleen oude mensen zouden deze in hun tuin hebben en het was niet bepaald een tuintrend. De laatste jaren is dat beeld echter compleet veranderd! De tuinkabouter is terug van weggeweest en weer helemaal hip. Jong en oud, je ziet het bij steeds meer mensen in de voor- of achtertuin staan. Zo gek is dat ook niet, want zeg nou zelf, zo’n vrolijk, en vaak grappig, tuinmannetje in je tuin is toch fantastisch!

Het assortiment tuinkabouters is de laatste tijd ook enorm veranderd. Waar je ‘vroeger’ alleen keuze had uit een paar standaard modellen, is dat tegenwoordig wel anders. Er zijn hele hippe tuinkabouters verkrijgbaar en ook hele grappige modellen. Wat dacht je van een tuinkabouter met een zonnebril op? Of een tuinkabouter met een kruiwagentje of grasmaaier in zijn handen? Een dronken tuinkabouter of een tuinkabouter die aan het roken is? Het is allemaal verkrijgbaar!

Een tuinkabouter als cadeau
Een tuinkabouter wordt vanwege de groeiende populariteit ook steeds vaker als cadeau gegeven. Vooral bij een housewarming is dit een zeer leuk cadeau. Dan moet het natuurlijk wel op een woning met tuin of balkon gaan. Al kun je de tuinkabouters ook binnen neerzetten, je ziet een tuinkabouter ook steeds vaker bij iemand binnen op de vensterbank staan ter decoratie. Eigenlijk kun je de tuinkabouter dus aan iedereen geven, ongeacht welke woning hij of zij heeft!

Heb je wel eens een tuinkabouter gezien die geluid maakt? Tegenwoordig zijn er ook tuinkabouters verkrijgbaar mét geluid! Zo begint een tuinkabouter bijvoorbeeld te fluiten wanneer er iemand langsloopt en heb je ook tuinkabouters die het liedje ‘happy birthday’ kunnen zingen, erg leuk als verjaardagscadeau!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *